Природен изглед

SavaDECK WPC подовите имаат нагласен релјеф и веродостојно претставена структура на дрво.

Висока отпорност на абење

Savadeck подовите се изработени од композит чија цврстина е неколку пати поголема во однос на природните материјали. Се препорачуваат за фрекфентни објекти како што се градините на угостителските објекти, пристаништата,базените и јавните површини.

Отпорен на надворешни влијанија

SavaDECK WPC е изработен од композит кој не апсорбира влага. Без промена на својствата при температурен опсег од -30 C do + 85 C. Отпорен е на гниење и напади од инсекти.

Постојана боја

WPC line е изработен од композит кој содржи висок процент на UV протектор. Промената на интензитетот на бојата е незабележлива дури и по повеќегодишно изложување на сончеви зраци.

Нема лизгање

Анти-лизгачката шара овозможува удобно и безбедно чекорење во услови кога на површината на профилот има вода. SavaDECK wpc претставува идеален избор за платформи и стази околу базени.

Едноставна монтажа

Со корисничкото упатство за монтажа, Savadeck wpc line системот се монтира едноставно и брзо.

Без одржување

SavaDECK WPC line заштедува пари. Не бара премачкување, decking платформата може да се користи со години без никакво одржување.

SavaDECK Classic

Пред сѐ, наменет за индивидуална и приватна употреба.

SavaDECK Premium

SavaDECK Premium со продолжена гаранција, наменет за високофрекфентни површини, како што се градини на угостителски објекти, јавни базени, сплавови, шеталишта, паркови…

SavaDECK Natur

SavaDECK Natur серија на декинг со посебно нагласена структура и прстени, веродостојно го претставува изгледот на вистинско дрво.

WPC декинг подови

Погледнете ја комплетната понуда на wpc декинг подови.