WPC декинг

SavaDECK WPC подовите имаат нагласен релјеф и веодостојно претставена структура на дрво. Savadeck подовите се изработени од композит чија цврстина е неколку пати…

Дознајте повеќе >

WPC фасади

SavaDECK WPC фасади со скриен систем за поврзување. Природниот изглед на профилот ќе го збогати изгледот на Вашиот објект, без разлика дали станува збор за луксузна вила, планинска викендичка, деловен или угостителски објект. SavaDECK композитните фасади не бараат дополнително одржување…

Дознајте повеќе >

WPC перголи

SavaDECK WPC профили наменети за изградба на перголи. Се одликуваат со минималистички изглед кој што може да се примени во сите видови проекти. SavaDECK wpc перголите не бараат дополнително одржување. Отпорни се на сите видови надворешни и атмосферски влијанија…

Дознајте повеќе >