Модерен дизајн

Масивниот дизајн ќе го трансформира изгледот на Вашата тераса или градина.

Пријатни за престој

Создавањето природна сенка и слободната циркулација на воздухот ќе го направи Вашиот престој во дворот пријатен во текот на летните денови.

Долготрајност

Ламинирани греди од Сибирски Ариш се гаранција за долговечност.

Монтажа за еден ден

SavaDECK системот на модуларни перголи дизајниран е брзо да се монтира или демонтира.

Дрвени перголи

Погледнете ја комплетната понуда на дрвени перголи.