Градите вила, хотел или едноставно го реновирате Вашиот дом?

SavaDeck фасадите можат да се применуваат на сите видови објекти, од морските обали, планинските ресори до урбаните средини.

Отпорни на надворешните влијанија

SavaDeck фасадните облоги се направени од Сибирски Ариш. Овој вид на дрво заради неговата отпорност од гниење, со векови се применува за надворешна употреба.

Топлинска изолација

Системот за монтажа овозможува поставување различна дебелина на термика соодветно со климатските услови.

Масивност и елеганција

Дрвените фасади со скриен систем за поврзување зрачат со топлина и едноставна геометриска форма, давајќи му на објектот масивен и елегантен изглед истовремено.

Паравани, декоративни панели и преградни ѕидови

Savadeck фасадните профили можат да се користат за различни проектни решенија. Системот на поврзување без видливи окови и завртки, овозможува четинарските шари и природниот изглед на структурата на дрвото да бидат во преден план.

Дрвени облоги во ентериерот

Savadeck фасадните облоги предвидени се за внатрешна примена. Брзи и едноставни за монтажа, претставуваат одлично решение за сите ентериерски барања.

Тонирање и заштита

SavaDECK wood line за тонирање и заштита препорачува хибридни масла како и лазурни премази.

Изработка по проект

Со нашето искуство и практичните совети подготвени сме да Ви помогнеме во подготовката и изработката на проектите за дрвени фасади. Контактирајте нѐ на info@savadeck.mk

SavaDECK самовентилациски фасади со скриен систем за поврзување.

Дрвени фасади

Погледнете ја комплетната понуда на дрвени фасади.