Декинг подови

Подови од Сибирски Ариш наменети за надворешна употреба. SavaDECK подните облоги ја трансформираат вашата тераса, двор или градина во бродска палуба. Иновативен систем за поврзување без видливи елементи на поврзувањето…

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ >

Дрвене фасаде

SAVADECK фасадните облоги наменети се за приватни и деловни објекти. Покрај модерниот и ексклузивен изглед, на Вашиот објект ќе му обезбедат и топлина која може да ја дадат само природните материјали…

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ >

Перголи

SAVADECK ламинирани профили од Сибирски Ариш наменети за изработка на перголи. Со масивниот и топол изглед ќе го надополнат Вашиот животен простор без разлика дали се работи за модерно дизајнирани или класични перголи…

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ >

Подови од Сибирски Ариш наменети за надворешна употреба. SavaDECK подните облоги ја трансформираат вашата тераса, двор или градина во бродска палуба. Иновативен систем за поврзување без видливи елементи на поврзувањето…