WPC decking Savadeck Premium - Coffee

48.00€

Цената е без ДДВ.

SavaDECK WPC декинг од PREMIUM класа со 10-годишна гаранција.

Должина 3000mm
Ширина 140mm
Дебелина 26mm
Боја Coffee

ОПИС

WPC decking подовите се наменети за надворешна употреба. Premium класата на декинг е наменета за јавни површини како што се пристаништа, јавни базени и аква паркови, детски игралишта, јавни паркови, шеталижта и плоштади.

Подобрената структура на композитот со зајакнатиот профил обезбедува значително подолг век на употреба и отпорност на притисната цврстина која изнесува 200 kg/cm2. Premium серијата на декинг е дизајнирана како алтернатива на најиздржливите видови егзотични врсти декинг, како што се Cumarua, Тик или Ипе.

Доколку сакате модерен изглед на декинг платформата, со скриен систем за поврзување, Premium серијата е долготрајно решение за најфрекфентните површини.

COMING SOON

COMING SOON