WPC decking Savadeck Classic - Coffee

34.00€

Цената е без ДДВ.

Savadeck WPC декинг од серијата Classic со 2-годишна гаранција.

Должина 3000mm
Ширина 140mm
Дебелина 25mm
Боја Coffee

ОПИС

WPC decking подовите наменети се за надворешна употреба.

Classic серијата е поекономична верзија на Premium декингот. Иденични димензии на профилите и палета на бои како кај Premium серијата и прилагодена структура на композитот за приватна употреба ја издвојуваат Classic серијата како best buy опција на пазарот.

Доколку сакате декинг на семејната тераса или базен, Classic серијата претставува идеално решение.

COMING SOON

COMING SOON