Sibirski Ariš sa nutom - АБ класа

25.00€

Цената е без ДДВ.

Сибирскиот Ариш наменет е за надворешна употреба. Се користи за изработка на декинг платформи, огради, фасади, пергола и мебел.

Должина4000mm
Ширина90mm
Дебелина22mm
Класа на дрвоAB

Opis

Во екстремни услови на експлоатација, како што се рудниците, дрвото Сибирски Ариш опстојува со децении, па затоа е докажан материјал кој сѐ повеќе се користи во модерната архитектура и градежништво.

Декинг подовите од Сибирски Ариш се постојани и отпорни на сите надворешни влијанија како што се дожд, снег и  UV зрачење. Се користат за изработка на платформи на сплавовите, како подни облоги на терасите, градините на угостителските објекти, патеките околу базените, итн.…

Сибирскиот Ариш може да се тонира со хибридни масла или лазурни премази, што дополнително ја истакнува неговата уникатна структура.

COMING SOON

COMING SOON