Savadeck WPC L профил Premium (Grey)

2.50€

Цената се однесува на должен метар.

Цената е без ДДВ.

SavaDECK WPC всадена лајсна наменета за надворешна употреба.

Должина на профилот 3000mm
Висина на профилот 60mm
Ширина на профилот 40mm
Дебелина на профилот 5mm
Боја на профилот Grey

ОПИС

WPC L профилите се изработени од wpc композити во истите нијанси како и декинг облогите. Предвидени се за спојување на вертикални и хоризонтални површини. Се применуваат за изработка на скали, мебел како и за обемни декинг платформи.

COMING SOON

COMING SOON