Savadeck WPC L профил Classic (Wood)

2.08€

Цената се однесува на должен метар.

Цената е без ДДВ.

SavaDECK WPC всадена лајсна наменета за надворешна употреба.

Должина на профилот3000mm
Висина на профилот60mm
Ширина на профилот40mm
Дебелина на профилот5mm
Боја на профилотWood

ОПИС

WPC L профилите се изработени од wpc композити во истите нијанси како и декинг облогите. Предвидени се за спојување на вертикални и хоризонтални површини. Се применуваат за изработка на скали, мебел како и за обемни декинг платформи.

COMING SOON

COMING SOON