Savadeck WPC гредичка Premium

2.50€

Цената се однесува на должен метар.

Цената е без ДДВ.

Savadeck WPC гредичка за изработка на подконструкција за декинг платформите.

Должина на профилот3000мм
Ширина на профилот50мм
Дебелина на профилот34мм

ОПИС

WPC гредичките направени се од композити на пластика и дрво. Се одликуваат со висока отпорност на оптоварување и долг век на траење во надворешни услови.

Претставуваат стандарден дел од придружната опрема за изработка на декинг платформите. Можат да се постават директно на подлогата, а предвидени се и за изработка на подигнати конструкции.

COMING SOON

COMING SOON