Savadeck ASA композитни фасади – Akacija

50.00€

Цената е без ДДВ.

Savadeck ASA самовентилациски композитни фасади со 10-годишна гаранција за постојаност на бојата.

Должина3000mm
Ширина105mm
Дебелина24mm
БојаAkacija

ОПИС

Savadeck ASA фасадите направени се од композитен материјал.

Она што ги издвојува од другите компо фасади е заштитната обвивка изработена од ASA материјал што не ја менува бојата под влијание на UV зраците.

Ги исполнуваат сите критериуми во однос на стандардите на огноотпорност, заради што можат да се применуваат во високоградбите.

Скриениот систем за прицврстување и реалниот изглед на дрвената структура ги прават овие ромб фасади применливи за сите видови на објекти, како што се: хотелите, станбените и деловни објекти, како и приватните објекти.

COMING SOON

COMING SOON