Дрвени фасади од Сибирски Ариш со скриен систем за поврзување - 22mm

26.00€

Цената е без ДДВ.

SavaDECK фасадна ромб облога, со скриен систем за поврзување.

Должина400mm
Ширина90mm
Дебелина22mm

ОПИС

Дрвените фасади даваат посебен и автентичен изглед без разлика дали ја поставувате на целиот објект или само на еден ѕид.

Savadeck фасадните облоги можат да се комбинираат со природен камен за планински и рустикални објекти, со перфориран лим или калено стакло, за модерна архитектура.

Скриениот систем на поврзаност со модерната геометриска форма ја нагласува масивноста и структурата на Сибирскиот Ариш.

Сибирскиот Ариш се користи во градежништвото со децении.

Се карактеризира со долг век на траење и стабилност во најекстремните надворешни услови.

Целосно е отпорен на дожд, снег, промена на температурата и UV зрачење.

Savadeck фасадите може да се тонираат со хибридни масла и лазури, што дополнително ја нагласува структурата на ова уникатно зимзелено дрво.

COMING SOON

COMING SOON