Savadeck всадена лајсна

2.50€

Цената се однесува на должен метар.

Цената е без ДДВ.

SavaDECK WPC всадена лајсна наменета за надворешна употреба.

Должина2400мм
Висина25мм
Ширина25мм

ОПИС

SavaDECK WPC всадена лајсна наменета за надворешна употреба.

COMING SOON

COMING SOON