Спојница за decking Classic

0.12€

Цената е без ДДВ.

За елеганцијата на декинг подовите задолжен е скриениот систем за поврзување. Savadeck спојниците претставуваат незаобиколен дел од придружната опрема за монтажа.

ОПИС

Метална спојница за скриено фиксирање на WPC decking таблите. Се одликува со едноставна монтажа, стабилност и долг век на траење.

COMING SOON

COMING SOON