Сибирски Ариш Декинг – Extra класа

30.00€

Цената е без ДДВ.

Сибирскиот Ариш наменет е за надворешна употреба. Се користи за изработка на декинг платформи, огради, фасади, пергола и мебел.

Должина 4000mm
Ширина 140mm
Дебелина 24mm
Kласа на дрво Extra

ОПИС

Во екстремни услови на експлоатација, како што се рудниците, дрвото Сибирски Ариш опстојува со децении, па затоа е докажан материјал кој сѐ повеќе се користи во модерната архитектура и градежништво.

Декинг подовите од Сибирски Ариш се постојани и отпорни на сите надворешни влијанија како што се дожд, снег и  UV зрачење. Се користат за изработка на платформи на сплавовите, како подни облоги на терасите, градините на угостителските објекти, патеките околу базените, итн.…

Сибирскиот Ариш може да се тонира со хибридни масла или лазурни премази, што дополнително ја истакнува неговата уникатна структура.

COMING SOON

COMING SOON