Ламинирана греда од сибирски ариш - 40×32

2.00€

Цената е без ДДВ.

SavaDECK ламинирана греда од Сибирски Ариш.

Ширина на гредата40mm
Висина на гредата32mm

ОПИС

Ламинираните греди од Сибирски Ариш се користат за изработка на мебел, брозола и како подконструкција при изградбата на платформи и фасади наменети за надворешна употреба.

Технологијата на производство на предниот дел на дрвото и продолженоста во ширина , каде што е пресечена структурата, обезбедува стабилност, го зголемува капацитетот на носивост и спречува вртење и свиткување на гредите.

Сибирскиот Ариш е познат по својата издржливост и долгорочност.

Подконструкцијата направена од ламинирани греди од Сибирски Ариш е квалитетно и долготрајно решение.

COMING SOON

COMING SOON