Завртки за дрвени подлоги Spax

0,03€ - 0,05€

Цената е без ДДВ.

SPAX Завртките се наменети за надворешна употреба, со зголемена цинк заштита од корозија, се користат за фиксирање на спојниците за декинг.

ДимензијаЦена
3×300,03€
4×400,035€
4×450,04€
4,5×500,05€

ОПИС

Spax завртките на реномираниот Германски произведувач овозможуваат совршено цврста и стабилна врска. Завртките имаат опуштена PZ1 глава под агол од 45 степени и стабилно тело со масивен навој.

COMING SOON

COMING SOON