Inox завртки за дрвени подлоги – 4.5×50

0,05€

Цената е без ДДВ.

Инокс завртки за прицврстување на спојниците за декинг. Се користат во најекстремни услови, како што се морски плажи или базени, заради присуството на сол, јод и хлор.

ОПИС

Направени од A2 инокс, отпорен на киселини,опуштена PZ1 глава со масивно тело и силен навој за совршено цврста и стабилна врска.

COMING SOON

COMING SOON