Декинг од егзотично дрво Keruing

35.00€

Цената е без ДДВ.

Keruing е вид на егзотично дрво со потекло од Индонезија. Се одликува со висока цврстина и долготрајност. Keruing може да биде со светли и темни нијанси на црвено-смеѓа боја, со што на терасата и дава инзвонреден и елегантен изглед.

Со редовно одржување, Keruing може да трае 30-50 години во надворешни услови.

ОПИС

SavaDECK® egzotik line декинг подни облоги – KERUING

Специфична тежина                   910.00 kg/m3

Ширина на таблата                      145 mm

Дебелина на таблата                   21 mm

COMING SOON

COMING SOON