10-годишна гаранција на постојаност на бојата

10-годишна гаранција на
постојаност на бојата

>

Дознајте
повеќе

WPC Line

Композитни облоги за надворешна употреба наменети за јавно и индивидуално користење. Decking и фасадни облоги со 10-годишна гаранција

Дознајте повеќе

WPC Line

Композитни облоги за надворешна употреба наменети за јавно и индивидуално користење. Decking и фасадни облоги со 10-годишна гаранција

WOOD LINE

Дрвени профили за изработка на decking платформи, фасади, огради и перголи. Високоотпорни на надворешни влијанијасо скриен систем за поврзување.

>

Дознајте
повеќе

WOOD LINE

Дрвени профили за изработка на decking платформи, фасади, огради и перголи. Високоотпорни на надворешни влијанијасо скриен систем за поврзување.

Дознајте повеќе

SavaDeck
Natur, kompozit
sa izgledom pravog drveta!

Za ljubitelje toplog i masivnog izgleda. Wpc decking obloge za spoljnu upotrebu sa strukturom godova Sibirskog Ariša. Izrađuje se u tonovima drvene patine, u boji tikovog drveta i u tonu čokolade.

POGLEDAJTE CEO PROJEKAT
POGLEDAJTE CEO PROJEKAT
POGLEDAJTE CEO PROJEKAT
POGLEDAJTE CEO PROJEKAT
Previous
Next

Ново во Savadeck понудата – декинг и фасади со гаранција на UV стабилност.

ASA (Acrylonitrile Styrene Acrylate) е вид на полимер кој има 10-12 пати поголема отпорност на надворешните влијанија од сите останати полимери и термо пластика. Најголема примена има во автомобилската индустрија затоа што не ја менува бојата при влијание на UV зраците по 10 или повеќе години.

Сибирски Ариш – својства и примена

Сибирски Ариш имаме користено во толку многу различни градежни проекти и сигурни сме дека можеме да Ве водиме во вистинската насока при изборот на подот за терасата. Овој водич има сè што е потребно да знаете за декинг подовите направени од Сибирски Ариш. Сибирскиот Ариш е еден од нашите омилени видови на дрво и е популарен избор за надворешна употреба.

Во што е тајната на композитните WPC подови?

Благодарение на карактеристиките, пред сѐ естетиката и функционалноста, композитните материјали привлекоа внимание на глобалниот и на домашниот пазар. На самиот почеток имаше многу скромна понуда на WPC Декинг. За среќа, денес има неколку одлични, реномирани брендови на нашиот пазар…